TK Luka Koper vpisuje otroke in mladino v celoletno teniško šolo, poleg rekreativnega učenja tenisa, ustvarjamo tudi državne in evropske prvake

TK Koper vabi k vpisu vse, ki bi se radi naučili igrati tenis.

TK Koper vabi k vpisu vse, ki bi se radi naučili igrati tenis.

20170630 114228 resized

Teniški klub Koper razpisuje celoletno teniško šolo TK Koper, ki poteka dvakrat tedensko po eno uro na igriščih ŠRC Bonifika v Kopru. Namenjena je otrokom od petega leta dalje in , osnovnošolski ter srednješolski mladini. Andreja Klepač, Rok Bonin, Enej Bonin, Lian Benedejčič in mnogi drugi vrhunski teniški igralci in igralke so se prvih teniških korakov naučili prav pri nas. Poleg učenja tenisa, organiziramo veliko število domačih in mednarodnih turnirjev za vse starostne kategorije, klubske izlete, priprave, poletne teniške kampe, izlete na največje teniške turnirje ter zabavne dogodke.

Vabimo torej vse, ki bi se radi naučili tenisa, da se nam pridružite na igriščih ŠRC Bonifika v Kopru pri učenju osnovnih, nadaljevalnih ter vrhunskih teniških korakov.

kamp286

Utrinek s poletnega teniškega kampa, ki ga vsako leto organizira TK Luka Koper

V teniško šolo se lahko vpišete online v navigaciji na levi strani, lahko nam pošljete elektronsko pošto na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali pokličete na telefon: 040-301-250 ali 031-353-145, kjer boste dobili vse podrobne informacije. Vse, kar se dogaja v našem klubu, pa si lahko preberete na naši Facebook strani Teniški klub Luka Koper, Instagramu in na tej spletni strani.

Vljudno vabljeni, Teniški klub Luka Koper.

TENNISEUROPEFed Cup logoitfprocircuititfsenior