11.Luka Koper Junior Open do 8-11 let: Sprejmemo lahko še kakšno pozno prijavo:)

Plakat 525 x 300

Hitro se bliža tradicionalni otroški teniški turnir 11.Luka Koper Junior Open 8-11 let, ki ga že vrsto let podpira tudi Luka Koper d.d. sedaj tudi generalni sponzor Teniškega kluba Koper. V soboto, 19.maja bodo na vrsti turnirji v mini tenisu (rdeča žoga), midi tenisu (oranžna žoga), tenisu do 10 let (zelena žoga), v nedeljo 20.maja pa še tradicionalni 11.Luka Koper Junior Warm Open turnir do 11 let z mednarodno udeležbo.

Na dogodek se lahko že prijavite preko spletne aplikacije Tenis Slovenija, lahko pa tudi na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. in 031-353-135. 

Teniški klub Luka Koper bo tudi tokrat poskrbel za prireditveni šotor z gostinsko ponudbo, v soboto bo na vrsti tudi velika tombola, oba dneva pa bo tudi tradicionalna pizza party.

Obenem tudi obveščamo, da še vedno SPREJEMAMO POZNE PRIJAVE za mednarodni TE turnir do 12 let na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. Prijava mora vsebovati naslednje podatke: ime, priimek, IPIN, prijavitelj pa mora imeti tudi odprti Tennis Europe račun/account. Za pomoč lahko pokličete na 031-353-145.

Se vidimo na že 11.prazniku tenisa v Kopru.


 

TENNISEUROPEFed Cup logoitfprocircuititfsenior